خانم دکتر متین ذاکرین
متخصص و جراح زنان

 

آدرس مطب: تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

مشاوره پزشکی بارداری و درمان ناباروری

آخرین پرسش و پاسخ ها

سلام. بله در تضاد با هم نیستن. اما چون دچار تنبلی تخمدان هستین احتمال رشد مجدد در جاهای دیگه صورت وجود داره.

سلام من در شهر کوچک و با امکانات کمی زندگی میکنم و متخصص زنان تنها یک نفر هست که در بعضی روزها در بیمارستان ویزیت میکنن و از اردیبهشت ماه برای انجام معاینات پیش از بارداری به پزشک مراجعه کردم و به دلیل ضعیف بودن فولیکول (فولیکول 7و8 بود) قرص لتروفم برام تجویز کردن که از شب سوم پریود به مدت پنج شب ، شبی دو عدد مصرف کردم و در سونوی بعدی فولیکول هام به 18 و 20 رسید ولی ضخامت آندومتر 5 میلی بود که پزشکم گفت دو عدد آمپول hcg و یک آمپول استرادیول بخاطر کم بودن ضخامت آندومتر تزریق کنم و همچنین 40 عدد قرص استرادول ، شبی دو عدد مصرف کنم.بعد از تزریق اقدام به بارداری داشتم که نتیجه بخش نبود و در تیر ماه مجدد پریود شدم و با مراجعه مجدد دکتر برام سونو و یکسری آزمایشات هورمونی ( AMH ,17oHP,Estradiol) را نوشتن . می خواستم بدونم این ازماش های هورمونی به چه دلیله و در چه بازه زمانی بهتره انجام بشه؟ ( چون این ازمایشها رو در این شهر انجام نمیدن و باید به مرکز استان برم ) و اینکه علت کم بودن ضخامت آندومترم چی میتونه باشه؟! البته سونو رو که این ماه انجام دادم با توجه به مصرف قرص و آمپول استرادیول ،ضخامت اندومترم خیلی کمتر شده و به 3 رسیده بود ...

سلام عزیزم ضخامت اندومتر دلایل زیادی میتونه داشته باشه. پیشنهاد می کنم تو اینترنت سرچ کنید. چون واقعا توضیحشون اینجا خودش یه مقاله میشه.

سوالات خود را در اینستاگرام از دکتر ذاکرین بپرسید!